Dinitrol rustbeskyttelse

Det danske klima er hårdt for bilerne.

Året rundt er den gennemsnitlige luftfugtighed ca. 85% og i vinterhalvåret krydres dette tilmed med masser af salt på vejene.
Derfor udsættes din bil for rustangreb hele året. Se information fra Teknologisk Institut her >>

Men det er der heldigvis råd for, hos Sidelmann udfører vi gratis et rusteftersyn og kan behandle din bil med Dinitrol - markedets bedste rustbeskyttelse. Det er en god investering for at sikre din bils sikkerhed, levetid og værdi.

Vi tilbyder to typer Dinitrol undervognsbehandlinger:

Komplet Undervognsbehandling. En grundlæggende undervognsbehandling beregnet for nye eller nyere biler, som ikke tidligere har fået Dinitrol rustbeskyttelse. Denne behandling giver 100% rustbeskyttelse af din bil.

Genbehandling. Når din bil har fået foretaget sin første rustbeskyttelse, skal den genbehandles, så den fortsat kan forblive rustfri og rustbeskyttet.

En Dinitrol Genbehandling er til biler, som er blevet rustbehandlet inden for 2-3 år. Over tid bliver din rustbeskyttelse slidt med en Dinitrol Genbehandling sikrer du, at din bil fortsat er rustfri. Dinitrol anbefaler, at du får behandlet din bil hver 2 eller 3 år.

Se vores priser her   Book tid i Åbyhøj


Dinitrol undervognsbehandling er det bedste, du kan give din bil mod det danske klima. Bliv klogere på rustbeskyttelse nedenfor.

dinitrol.png