Bosch Car Service – dit kvalitetsstempel

Som autoriseret Bosch Car Service-værksted har vi et stærkt bagland med et verdensomspændende værkstedskoncept. Bosch er førende leverandør af reservedele til alle bilmærker – tager du et kig i din bil, er der antagelig Bosch indeni.

Hos Sidelmann bruger vi originale reservedele fra Bosch, og vi udfører alle reparationer og al vedligeholdelse efter bilproducentens specifikationer, så bilens fulde garanti stadig dækker.

Vi råder over branchens bedste og mest avancerede testudstyr fra Bosch. Det betyder, at vi kan fejlsøge og stille den rette diagnose uanset bilmærke, model og alder.

Sidelmann kender til håndværket

Din bil er i gode hænder hos os. Vi er en del af Bosch Car Service-kæden for at sikre en ensartet høj kvalitet på de reservedele, testere og det udstyr, som vi bruger, når vi skal servicere og reparere din bil.

Vores medarbejdere bliver løbende efteruddannet for at få den rette viden og de afgørende kompetencer det kræves for at kunne yde den bedst mulige service og rådgivning – vi kan løse selv de mest krævende opgaver.

Ekspertisen fra Bosch i form af moderne diagnoseudstyr, originale reservedele og det nyeste specialværktøj kombineret med vores professionelle medarbejderes høje faglighed og mange års erfaring, gør os i stand til at yde en enestående service og kvalitetssikring af din bil.

Det er lige netop denne kombination, der er vores styrke – og dit kvalitetsstempel.

Fleksibel finansiering med Bosch Betalingskort

Med et Bosch Betalingskort kan du få en fleksibel og hurtig finansiering af dine værkstedsregninger. Du kan blandt andet opnå 12 måneders rentefri kredit. Læs mere om Bosch Betalingskortet

Kontakt os

Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål. Du kan enten ringe til os på 86 15 41 83 eller sende os en mail på info@sidelmann.dk. Du kan også lære os bedre at kende på siden om os.