Helårsdæk

Helårsdæk er dæk, du kan køre med hele året. Et helårsdæk er et kompromis mellem vinter- og sommerdæk, og derfor anbefales det kun at køre med helårsdæk, hvis du ikke kører så meget og primært kører i byområder, hvor der er ryddet og saltet.

I Danmark er der ikke krav om, at du skal have vinter- eller helårsdæk på. I andre lande omkring os er der forskellige regler for både helårsdæk og vinterdæk. Vær for eksempel opmærksom på, at et M+S mærket helårsdæk ikke nødvendigvis opfylder kravene til vinterdæk i Sverige.

Mærkning af vinterdæk - M+S mærkning

For at et dæk kan betegnes som vinterdæk, skal det på siden være mærket med M+S (Mud + Snow / mudder og sne) samt et bjerg- og snefnugsymbol. Det er samtidig et lovkrav, at der skal sidde M+S mærkede dæk på alle fire hjul på en personbil. Man kan altså ikke nøjes med at skifte et to eller tre hjul til M+S-typen.

Kontakt os

Du er velkommen til at kigge forbi et af vores værksteder på enten Søren Frichs Vej 46 i Åbyhøj eller Dalgårdsvej 2 i Brabrand.

Du kan nemt komme i kontakt med os ved at ringe på telefon 86 15 41 83 eller sende os en besked ved at bruge kontaktformularen til højre, hvad end du har spørgsmål eller gerne vil booke en tid til dækskift.

Ønsker du at booke tid med det samme, kan du også gøre dette online her – på bookingsiden skal du vælge hvilket værksted, der skal stå for serviceringen.