Gratis rusttjek på værkstedet i Åbyhøj

Med den usædvanlige fugtige vinter i år er der ekstra god grund til at du sikrer dig, at din bil er rigtigt rustbeskyttet til det danske klima. Med vinterens salt og fugt i mente skal du nemlig være ekstra opmærksom på aggressive rustangreb i forårsmånederne.

Kør forbi Sidelmanns værksted på adressen Søren Frichs Vej 46 i Åbyhøj , hvor vi grundigt efterser din bils undervogn og giver dig en status på bilens rustbeskyttelse – helt gratis. Der er ingen krav om en efterfølgende behandling. Det er blot en mulighed til dig, så du ved, om det er ved at være tid til rustbeskyttelse igen, eller om bilen kan klare endnu 1 år.

Ring og bestil tid til et gratis rusttjek

 

Undervognsbehandling giver en sikrere bil

Det fugtige danske klima gør, at alle biler i Danmark ruster hele året rundt. Allerede i bilens første leveår gnaver rusten i hulrum, på vognbunden, ved samlinger og de mekaniske dele.  Salt og forurening forstærker rustdannelsen, derfor skal biler rustbeskyttes, så snart de lander på den danske asfalt. Nye biler er sjældent tilstrækkeligt rustbeskyttet til at kunne modstå det danske klima.

En løbende rustbeskyttelse sikrer ikke kun bilens pladedele og vognbund mod rust. Det sikrer også en række vitale, sikkerhedsmæssige dele som eksempelvis bremserør, hjulophæng, styreforbindelser, benzinrør mm. En godkendt rustbeskyttelse er derfor afgørende for, at du kører rundt i en sikker bil. Og selv om din bil er galvaniseret, så ruster den i samlingerne, forklarer Mogens Vestergaard Hansen teknisk chef hos Dinitrol Danmark.

Læs mere om Dinitrol rustbeskyttelse