Hvorfor Rustbeskytte min bil?

Det danske klima hører til blandt verdens mest korrosive (tærende), hvilket betyder en utilsigtet nedbrydning af metaller pga luftens eller vands påvirkning. Dette kommer af en høj luftfugtighed og giver de ideale betingelser for rustdannelse.

Bilens karosseri udsættes for høj fugtighed største del af året, hvilket betyder din bil udsættes for rustangreb allerede i bilens første leveår.

Selvom bilfabrikkerne yder mange års rustgaranti, er det kun en garanti imod gennemtæring indefra på karrosseriet, hvilket vil sige, at der skal være hul i pladen, før skaden er omfattet af garantien. Garantien omfatter derimod ikke bundkar, bremserør og øvrige mekaniske dele i bilens undervogn.

Sikkerhed og rustreparationer

Rust kan på sigt mindske sikkerheden i din bil i form af gennemtærede dele som bremserør, stødabsorberingsbjælker for og bag, døre og beskyttelses stolper, fjedertårne mm. En Dinitrol rustbeskyttelse sikrer din bil og mindsker udgifterne til rustreparation som ofte kan løbe op i mange tusind kroner.

Hvis du vil undgå problemer med rust i din bil, anbefaler vi en professionel Dinitrol behandling så tideligt som muligt og gerne fra ny.

Dinitrol anbefaler at bilens rustbeskyttelse opdateres hvert andet år for at sikre bilen mod rustangreb.

Hvornår skal jeg rustbeskytte?