Dækservice i Aarhus

Er du på udkig efter professionel og hurtig dækservice i Aarhus?

Så vil vi meget gerne byde dig velkommen hos Sidelmann – Bosch Car Service. Vi udfører komplet dækservice til din bil på begge vores værksteder i Aarhus. Du finder os på Søren Frichs Vej 46 i Åbyhøj og på Edwin Rahrs Vej 84 i Brabrand.

Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra rådgivning om, hvilke dæk der passer dit kørselsbehov til montering og afbalancering, tjek af dæktryk og mønsterdybde, dækskift og opbevaring af sommer- og vinterdæk.

Hvad er dit kørselsbehov?

Vi står til rådighed, når du skal vælge de helt rigtige dæk. Vi ved, at det kan være en udfordring, da der er mange informationer og egenskaber at forholde sig til.

I sidste ende handler det om dit kørselsbehov. Kører du korte eller lange ture, og er det daglig kørsel eller blot weekendture? Hvilken bil kører du, og hvor kører du henne?

Lad os få en god snak, så vi kan hjælpe dig med at få afklaret behovet.

Lær mere om de forskellige dæktyper:

Hvornår bør mine dæk skiftes?

Et dæks levetid afhænger af flere faktorer, såsom vejr- og vejforhold og kørevaner. Mønsterdybden i dækkene er en rigtig god indikator for, hvornår dækkene trænger til at blive udskiftet med nye.

Vi anbefaler, at du får skiftet dine sommerdæk ved en mønsterdybde på 2,5-3 mm, og vinterdækkene bør du udskifte, når mønsteret er nede på 3 mm.

Gode tommelfingerregler

  • Vinterdæk: Du skal skifte til vinterdæk, når temperaturen når ned på 7° eller derunder. Tidspunktet for skiftning af vinterdæk passer oftest med efterårsferien i oktober, hvor vi desuden stiller urene til vintertid.
  • Sommerdæk: Du bør skifte til sommerdæk, når temperaturen ligger stabilt over 7°. Som ofte får vi travlt medio april, hvor foråret så småt melder sin ankomst. Så sørg for at bestille tid til dækskifte i god tid.

Kontakt os

Du er velkommen til at kigge forbi vores værksted Dalgårdsvej 2 i Brabrand.

Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på telefon 86 15 41 83 eller sende os en besked ved at bruge kontaktformularen til højre, hvad end du har spørgsmål eller gerne vil booke en tid til dækskift.

Book tid i Brabrand