Vi gennemgår din bil med dig før service

Hos Sidelmann skal dit værkstedsbesøg starte så godt som muligt. Vi tilbyder derfor en gratis gennemgang af din bil i forbindelse med service og reparation. Gennemgangen foregår ude på værkstedet, hvor du sammen med en af vores teknikere ser på, hvad der skal laves på din bil. Vi viser, forklarer og giver vores anbefaling på, hvad der er nødvendigt at reparere, og hvad der kan vente.

Du har mulighed for at få et større indblik i din bils generelle stand, og hvordan den daglige kørsel påvirker den – så stil gerne spørgsmål og få gode råd til vedligeholdelse for at holde bilen godt kørende.

Efter en fælles og grundig gennemgang får du en diagnose på bilen, så du helt præcist ved, hvad der bliver repareret og eventuelt udskiftet samt en fast pris på arbejdet.

Det tager cirka 20 min. at gennemgå bilen.

Undgå overraskelser, når bilen afleveres på værksted

Vi ønsker, at du trygt kan aflevere din bil på vores værksteder, hvad end det er til service, eftersyn, reparation eller eftermontering af udstyr. Dialogmodtagelsen sikrer, at du er fuldt informeret om, hvad vi foretager på din bil, og hvorfor vi gør det – her får du ingen ubehagelige overraskelser, når du afhenter bilen.

Book tid i Brabrand