Rens din bilmotor - og kør op til 10% længere på literen

Få din bilmotor renset indvendigt med en miljøvenlig motorrens fra HYDRIVE. Ikke alene kører din bil op til 10% længere på literen, den forurener også mindre. En motorrens tager kun 20 minutter, og du kan få den lavet hos os.Autoriseret-Partner-logo.jpg

Alle bilmotorer soder til over tid, og nyere motorer tilstopper meget hurtigere end ældre biler. Det betyder, at din bil kører kortere på en liter brændstof, den forurener mere og udleder også flere skadelige partikler – både NOx og CO2.

”Heldigvis er der en masse bilejere selv kan gøre for både at spare penge og køre mere miljøvenligt. Når du renser din motor med HYDRIVE, vil du opleve at din bil kører roligere, længere på literen og forurener mindre. Og som bonus får du bl.a. et renere partikelfilter og bedre acceleration”, fortæller HYDRIVE’s grundlægger Uffe Lauge.

Effektiv og miljøvenlig motorrens
– på kun 20 minutter

Danske HYDRIVE er en rensemetode, der renser din motor indvendigt og helt uden kemiske produkter. HYDRIVE er en maskine, der renser motoren alene ved hjælp af brint. Det tager kun 20 minutter, og ni ud af ti bilejer mærker en tydelig forbedring af bilens motorgang.

Det kan betale sig at få en motorrens, da bilens motor vil kunne yde 100% og præstere bedre – det giver synergieffekt på alle delene i motoren. Udover en forbedret trækkraft og mere miljøvenlige udstødningsgasser vil du spare penge på brændstof, da bilen efterfølgende vil køre op til 10% længere på en liter brændstof.

Vedligehold og få mindre værkstedsregninger

Ved at vedligeholde motoren med en HYDRIVE-rens jævnligt minimerer du risikoen – eller helt undgår - dyre reparationer på længere sigt.

Book en tid til en Hydrive motorrens

FDM og Motor-magasinet har testet HYDRIVE

FDM har lavet testrens på HYDRIVE miljøvenlige og hurtige rensemetode. FDM skrev i magasinet Motor:

”Før testen kunne bilen ikke blive synet, men røggastallet faldt efter renseprocessen med 80% og bilen kunne synes (…) bilen kører godt 10 procent længere på literen.

Yderligere har FDM’s tekniske chef, Lone Otto, i TV udtalt, at en rens er godt for både miljø og brændstoføkonomien – det svare til, at du jævnligt fjerne kalk fra din elkedel, siger hun.

Også Motor-magasinet er begejstret og giver HYDRIVE 6 stjerner i deres anmeldelse af HYDRIVE.

HYDRIVE - dansk udviklet teknologi
HYDRIVE er et dansk selskab, der har stor erfaring med motorrens og i en lang årrække har forsket i brintteknologi, blandt andet sammen med SDU i Odense. På baggrund af både erfaring og forskning har HYDRIVE udviklet en serie af 100% miljøvenlige brint-rensemaskiner, der kan rense forbrændingsmotorer for sod mere effektivt end nogen anden kendt teknologi.

Ved hjælp af en patenteret metode producerer rensemaskinerne højaktiv brint, der kan tilføres alle motor-konstruktioner, der gør brug af fossilt brændstof. Processen renser på effektiv vis motoren indvendigt, hvilket får motoren til at fungere bedre og forurene mindre.

Læs mere om teknologien bag på Hydrive.com.
Du er naturligvis også meget velkommen til at spørge mere ind til Hydrive og alle fordelene – giv os et kald på tlf. 8615 4183.

 

EN HYDRIVE RENS GIVER:

✔ Bedre brændstoføkonomi

✔ Bedre acceleration

✔ Renere partikelfilter og katalysator

✔ Længere levetid

✔ Mere miljøvenlig udstødningsgas

HYDRIVE får

6 stjerner i Motormagasinet ★★★★★★

 

’I kraft af, at HYDRIVE præsenterer noget helt nyt, banebrydende og unikt, og som samtidig kan foretage en rensning uden brug af kemikalier, og hvor både CO- og HC-tallene taler deres tydelige sprog, giver jeg topkarakteren seks stjerner”

PÅ KUN 20 MINUTTER
RENSER HYDRIVE:

Ventiler
EGR Ventil
Turbo
Partikelfilter
Katalysator
Udstødning