Lær mere om vores servicekoncept

Hos Sidelmann ønsker vi langvarige relationer, og vi ved godt, at det er noget, vi skal gøre os fortjent til. Hver dag arbejder vi hårdt for at sikre en service i topklasse.

Vi vil være dit foretrukne autoværksted – det mest naturlige valg for dig, uanset hvad der skal laves på din bil.

Tryghed og ærlighed ved service

Det er en tillidssag at aflevere sin bil på værksted. Hos Sidelmann vil vi gerne gøre op med dårlig dialog og ubehagelige overraskelser. For os er det derfor helt essentielt at vise, vejlede og rådgive dig bedst muligt, så du har glæde af din bil mange år endnu. 

Du kan trygt aflevere din bil til service, eftersyn eller reparation på et af vores værksteder. Vi tager os altid tid til at snakke med dig og få forventningsafstemt, inden bilen køres ind på værkstedet, så du helt præcist ved, hvad der foretages på bilen og til hvilken pris. Vi kalder det dialogmodtagelse.

Vi reparerer eller udskifter ikke på bilen uden en forudgående dialog. Du vil altid blive informeret om uforudset arbejde, inden vi sætter i gang – så du kan godt slippe bekymringen om skjulte omkostninger og tillæg ved afhentning af bilen på vores autoværksteder. 

En del af Bosch Car Service

Navnet Bosch er for mange et tysk synonym for god kvalitet. Det er bestemt heller ikke til at tage fejl af – Bosch er verdens største underleverandør til bilbranchen og udvikler de mest avancerede systemer til alle bilmærker.

Som en del af Bosch Car Service-konceptet, er du garanteret en høj kvalitetssikring af din bil. Fejl, skader og problemer med bilen kan rettes eller udskiftes med nye, originale Bosch-produkter. Det betyder, at tingene laves ordentlig første gang – ingen lappeløsninger, der sidenhen kan blive et langt dyrere problem.

Hos Sidelmann er vi erfarne, grundige og professionelle. Det er dog ikke nok at have hovedet og hænderne skruet rigtigt på, for at vi kan yde den bedste service for vores kunder. Arbejdet kræver det helt rette udstyr og den nyeste teknologi. Derfor er vi en del af Bosch Car Service.

Service og vedligeholdelse for et fast beløb

Problemer med bilen er aldrig belejligt – hvad end det er en pludselig skade eller problemer ved service og eftersyn. Tegner du en service- og reparationsaftale hos Sidelmann, skal du ikke længere bekymre dig om værkstedsregningerne, da service og reparation af bilen allerede betales via dit abonnement.

Læs mere om vores service- og reparationsaftale og få udregnet en fast månedlig pris ud fra information om din bil og dit kørselsbehov.

Har du spørgsmål, eller oplever du problemer med bilen?

Giv os et kald