Velkommen til Sidelmann`s Camper afdeling.

Vi har stor erfaring i montering af alle typer ekstraudstyr til autocampere.

Hvad enten det drejer sig om ekstraudstyr, service på bilen eller gastest har vi de rigtige folk og det rigtige udstyr.

Der findes et meget stort udvalg af ekstra udstyr til din camper, og det er næsten kun fantasien (og frivægten på bilen) der sætter grænser for hvad der kan monteres.

Herunder kan du se eksempler på noget af det udstyr vi monterer. Har du spørgsmål, eller ønsker tilbud på montering af udstyr så kontakt os endelig. Vi kan træffes i åbningstiden på 86 15 41 83 eller skriv til Jesper på, jesper@sidelmann.dk

SOLCELLER

En af de ting mange har på deres ønskeliste er solceller, og her er der flere muligheder.

Der findes de traditionelle paneler eller de populære letvægtspaneler. Sidstnævnte vejer samlet, for et 200wats system, lige under 8 kg.

Cykelholder

En cykelholder er for mange en uundværlig ting. Nogle opbevarer cyklerne i en holder i vognens garage, mens andre af pladsmæssige årsager ønsker dem bag på bilen. Vi har løsninger til begge dele, og hvis der er tale om tungere cykler, som elcykler, fås den udvendige holder også med el-hejs.

Ekstra Batterier

Et spørgsmål vi ofte hører: Er der strøm nok?  Hvis man har solceller på taget, er det naturligvis en stor hjælp. Der kan dog være situationer hvor et ekstra batteri kan være nødvendigt. Her kan der monteres ekstra batterier i bodelen, som sikrer at du aldrig går ned på strøm. Der findes flere muligheder, så kontakt os gerne for en snak om dette.

Navigationsanlæg

Bilens originale anlæg er som regel ikke med navigation. Dette kan dog eftermonteres. Her vil der typisk være tale om et anlæg med en stor skærm, som også kan integreres med bilens bakkamera. Har bilen ikke bakkamera kan der til de fleste biler købes et sæt, som indeholder både navigation & bakkamera.

Markise

For de fleste er en markise et must. De fås i flere længder, farver og materialer og både som manuelle eller elektriske. På flere modeller kan der købes sider, så markisen forvandles til et fortelt.

Gasudtag

Et udvendigt gasudtag kan være smart hvis I griller meget. Dette gør at man ikke behøver koble grillen til bilens flasker, men blot klikker slangen direkte i siden af bilen.

Anhængertræk

Hvis behovet for at køre med trailer, medbringe båd eller andet på turen er der, vil det på mange modeller være muligt at montere et anhængertræk.

Truma Duo-kontrol

Den smarte Duo-kontrol fra Truma gør at koblingen fra den gasflaske der løber tør, til den fyldte, sker automatisk

Aircondition

På de varme sommerdage ønsker mange at have et airconditionanlæg i vognen. Der findes flere løsninger, bl.a. Et hvor det monteres i bilens eksisterende ovenlysvindue.

Loftsventilator

Der findes flere modeller og fabrikater af loftsventilatorer. Disse monteres i en eksisterende tagluge og med deres lave vægt, er de et alternativ til en aircondition. Fordelen er, at de kører på 12 volt og sættes til at starte automatisk ved en bestemt temperatur.

TV og TV-udtag

Det er også muligt at montere tv i vognen. Digitale antenner på taget er en løsning, ligesom en parabol. Der kan ligeledes monteres et udvendigt udtag, så der kan ses fjernsyn uden for bilen

Inverter

Muligheden for 220 volt i bilen tiltaler mange. Her findes der flere muligheder alt efter behov.

 

Har du spørgsmål, eller ønsker tilbud på montering af udstyr så kontakt os endelig. Vi kan træffes i åbningstiden på 86 15 41 83 eller skriv til Jesper på, jesper@sidelmann.dk