Få tjekket bilens aircondition- og klimaanlæg

En del af komforten i din bil er et velfungerende klimaanlæg. Alle aircondition- og klimaanlæg vil med tiden tabe kølemiddel, så anlæggets køleevne nedsættes.

Vedligeholdelse af bilens aircondition- og klimaanlæg sikrer en behagelig temperatur i bilen samt en ren og frisk luft. Derudover kan du undgå de dyre omkostninger, det ofte resulterer i med et slidt anlæg. I stedet for at få udskiftet og repareret bilens anlæg, kan du holde udgiften nede ved regelmæssigt at få anlægget tjekket efter.

Ved aircondition service gennemgår vi

  • Funktionskontrol og kabinefiltereftersyn.
  • Tømning og påfyldning af kølemiddel og kompressorolie.
  • Lækagetest.
  • Tryk- og funktionstest.

Vær i god tid og book allerede tid til service af aircondition og klimaanlæg nu.

Service på aircondition- og klimaanlæg inkl. 100 gram kølemiddel til kun kr. 895,-

Book tid til aircondition service

Vi gør opmærksom på, at 100 gram kølemiddel er inklusiv i prisen for aircondition service. Påfyldes mere end 100 gram kølemiddel koster det 1 kr. pr. gram.

Er bilen klar til ferie?

Er alt som det skal være, så I kan få en sikker køretur på hele ferien uden unødvendige uheld og forsinkelser? Lad Sidelmann gennemgå og kontrollere din bil, så den kan stå imod de mange kilometers strabadser.

Book tid online til ferietjek

Du kan nemt komme i kontakt med os ved at ringe på 86 15 41 83 eller sende os en mail på info@sidelmann.dk, hvad enten du har spørgsmål til din bils klimaanlæg eller gerne vil bestille tid til aircondition service.